#140 | Защо Xiaomi са най-добрите?

Здравейте приятели,

Не много скоро се запознахме с неизмеримата изобретателност на Xiaomi и това, което биха могли да направят с малко желание, опознаване на пазара и възможност за евтина работна ръка и непретенциозност към името си, за да продават мега надценени продукти, като други.

Макар да вдигнаха цените от съвсем началото им и стъпване на пазара, те изключително добре си запазиха позициите и дори пристъпиха напред.

Какво? А защо изобщо си говорим сухи приказки за Xiaomi?

Xiaomi 12S Ultra Concept Machine

Говори се, че Xiaomi могат да преобърнат вселената на смартфони, като идеята е да добавят обектив към основната камера. Конкурират се съвсем успешно с всяка една камера на пазара добавена в смартфон, но до момента никой не е дръзнал да ползват обективи.

Можете да имате предвид и следното, че макар концептуално се споменава и името на Leica. Кой знае дали са добри обективите на смартфоните, но Nokia отдавна вкараха тяхна технология в камерите си. Защо пък да не се ползват техни обективи за подобрение на ентусиазираните потребители на Xiaomi? Добре са дошли!

Макар да се очакват няколко бройки от Xiaomi, то не могат да потвърдят повече от това, както и цената ще остане неясна за момента.

Всеки фен на Apple би казал нещо от сорта „защо са им обективи, това не е камера, не е и тяло за фотоапарат“ и какво ли още не. Аз обаче като фен на ябълковото дърво бих казал нещо, което в никакъв случай не би обидило нито един потребител.

Необходимо е да се опитват всички варианти, които биха могли да доведат до ползотворен ъпгрейд и евентуално да стане част от бъдещите смартфони. Какво ни пречи да имаме обективи за желаещите, а останалите да ползват обикновен смартфон? Няма да ни попречи, истината е, че само може да помогне. Цената не вярвам да е ниска, съдейки по флагманите на Xiaomi, тъй като и те не са на ниска цена, както обикновените смартфони, които предлага компанията.

Поздрави на всички, опитвайте новите продукти, защото всеки един може да има полза за Вас!

До скоро!

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: