#133 Storytel – За или Против?

На първо място трябва да благодаря на Lidl за шанса, който са ми дали да го пробвам 60 дни напълно безплатно!

На второ място, нямаше никакъв шанс да се запозная със съдържанието на толкова книги за толкова кратък период от време…

Не на последно място бих добавил, че имаш вариант да слушаш по-малко, както и повече за времето което имаш. Уплътнявайки часовете си, когато пътуваш или вървиш със слушане на книги, то доста лесно достигаш едно добро ниво на слушане.


Всичко звучи толкова чудесно, но защо пък да има лоши страни слушането на книги?

Когато четях книги на телефона си, аз имах възможност да запазвам бележките си в една специална бележка. Решаваш как да се казва, дали да съхраняваш там бележките си от книгите, които ставаха супер лесно – 2 или 3 клика, за да можеш да запазиш всичко най-важно.

Докато обаче слушах книги дали стояха толкова просто нещата? Ами изобщо не. Нямаше никакъв възможно или лесен начин да направя това, което исках. Дори не съм опитвал! Представете си да трябва да спрете да вървите или да намалите крачката, за да можете съвсем успешно да запишете това, което преди това съм правил само с 2-3 клика.

Виждал съм обаче Ali Abdaal да използва нещо, което да води записки от аудио книги, но за съжаление, нито помня как се казваше, нито съм опитвал да го търся. Единствения минус, който би могло да има това приложение е, че е съвсем възможно да бъде само за книги на английски език. Не е голям минус, тъй като достатъчно е навлезнал в живота ни, но все пак не е на български език.


Има ли друго какво да ни подразни в Storytel?

Ами аз бих казал, че има. Някои ще кажат, че въпреки лесното приемане на информация без да се затруднявам, то аз пак се оплаквам. Но какво да кажа на хора, които нямат вкус и мнение. Аз лично, когато не харесвам дадена личност, човек или персонаж, както искате го наричайте, аз имам против и да го слушам. Наложи ми се да слушам супер яка книга, която бе прочетена от Цитиридис. 🤮 Не натрапвам мнение, не казвам кого да слушате, но аз не съм всеки.

Да, да и да! Има още едно дразнещо нещо, напълно съм потресен от случващото се. Не можеш да си откажеш абонамента, не можеш да избереш абонамент или да направиш такъв през приложението на Storytel. Абсурдно е, просто абсурдно. Трябва да посещавам сайт, който евентуално да работи добре на мобилно устройство… Травмираща е цялата тази операция.

Искам само да си представите друга ситуация, която е била близка до ума ми. Плащате си за Storytel, решителен сте и ще го ползвате, дори когато работите. Работите с лични данни и е абсолютно невъзможно да ползвате телефона си на работа. Появява се още един абсурд и това е, че не може да се ползва на компютър.


Искам само да благодаря на Storytel

Защо ли? Защото са безпомощни в ситуация, като тази. Не мога да си спирам абонамента, нямам удобството и да го ползвам на компютър, просто си спирам абонамента по възможния начин и спирам да Ви ползвам. Няма да Ви дам дори стотинка и благодаря за възможността да се разочаровам от Вас.

Съвета ми към познати и непознати е да опитате, да се сблъскате с проблемите и да тествате за колкото ви позволят. Може да научите нещо, да не научите нищо или да разберете, че не сте за това.

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: