#129 Почивката ражда шампиона!

Започвам с това, че все още съм около 100кг., не ме притесняват и не възнамерявам да се притеснявам от тях. Малко или много, те са факт, те са тук и са част от живота ми вече.

Не виждам обаче реална причина да ги свалям, защото в крайна сметка доста хора са се опитвали да постигнат поне част от нещата, които съм постигнал аз до момента:

  • Салто, независимо от настилката и височината. Необяснимо е, че някои хора никога не са опитвали, но всъщност и мен ме е било страх.
  • Набирания и кофички… Някои хора в живота си са правили набирания подхват, не са спускали никога до долу или изобщо могат. Е аз правя редовно, тренирам си и виждам прогрес.
  • Натрупаната маса, като ще попитате WTF? – Някои хора наистина имат проблем с качването на килограми.

Важно ли е колко килограма си, дали си дебел, едър, тежък или както искате му казвайте? Еми важно е, ако не си подвижен е много важно. Някои неща ми пречат наистина, но с времето ще изчистя и тях. Няма как нищо да ме спре в момента, но да не се заричаме. Нека си призная, много неща могат да ме спрат, но не искам. Може да ме спират милиони оправдания, но не искам да ме спират.

Направих си кратка програма, която ще следвам известно време.

  1. Тренировка за горната част (набирания, кофички и лицеви опори)
  2. Тренировка за крака – собствено тегло (български клек, клек подскок, напади и клек)
  3. Тренировки за корем на лоста или успоредката – 3 упражнения 8-12 повторения
  4. Ден за почивка и след това рестарт!

Това което е под въпрос и евентуално бих добавил е бягане веднъж седмично. Това би допринесло за това да се почувствам по-добре в бъдеще и евентуално да изчистя мазнините по себе си, които несъмнено са доста.

Ще Ви изненада, но няма да познаете къде съм прочел „почивката ражда шампиона“. Малко хора знаят къде го пишеше и къде вероятно още го пише!

Беше написано на вратата в общежитието, което живеех последно в НСА, вътрешната страна на вратата на тоалетната. Помнете го, защото би ви дало много!

До скоро, приятели!

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: