#128 Време е за най-добрите идеи!

Не се притеснявайте, дори да нямате такива, те ще дойдат съвсем скоро. В последно време чувам все по-често в аудио книгите, които слушам, че хората които са успявали в техните среди и са направили големи успехи, те са се прекланяли на следното нещо, което някак си ми е интересно и бих искал да го приспособя в моя живот и идеи, а именно „кръг от хора“.

Как така кръг от хора, биха си казали повечето от вас. Няма проблем, аз си казвах същото, когато го чух за пръв път.

Кръг от хора, той може да бъде съвсем имагинерен, дори е необходимо да е такъв. Тогава каните всички личности, на които подражавате, мечтаете да имате нещо тяхно или искате да получите един съвет от тях.

В последната(и първа) аудио книга, която приключих съвсем скоро и много бързо всъщност споменаха за кръг от хора, който включваше:

  1. Хенри Форд
  2. Томас Едисън
  3. Ейбрахам Линкълн

Не е важно кои бяха останалите, защото аз не знам нищо за тях. Не знам колко са успешни всички те, но съм запомнил тези имена и затова ги споделям с вас.

Идеята на този кръг от хора е да получавате мнение от всеки един член, може да се разраства, може да не идват някои от тях, може да закъсняват, може всичко. Наистина доста добре да си представяте ситуацията.

Как да свикате вашия съвет?

Нека го наричаме съвет, нека са хората които ви вдъхновяват или са били успешни хиляди години преди вас. Всичко това е напълно възможно, не знаехте ли?

Просто трябват тренировки, както с всяко нещо. В наши дни спокойствието е нещо ценно, а точно тогава може да тренирате точно това, да свиквате съвет от най-гениалните, най-успешните или от който пожелаете изобщо. Няма да се ограничавате с години, няма да има хора само от този период или онзи, модерни или старци, всичко ще бъде единствено във ваша полза!

Затваряте очи и започвате да комуникирате вътрешно с всеки един по отделно, изслушвате какво имат да казват и просто слушайте. Вие ще разберете и кога сте готови да успеете в нещото, което сте захванали в този етап от живота си.

Необходимо е да се вслушвате, защото това сте вие, това е отражение на вас, но прието по начин, който е по-авторитетен от вас самите то ще го приемете като по-важен. Така и така сте тръгнали по този път, правете го, няма да загубите нищо. Когато имате да вземате важно решение, свикайте съвета, те са там и ви чакат.

Интересно, нали? Точно така са успявали доста хора в световен мащаб, защото не са имали смелост да приемат идеите им като творци на личния им успех.

Пожелавам хубав уикенд на всички, дал съм ви повод за размисъл и благодаря, че сте тук!

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: