#124 Какво следва? Путин, Ердоган, Ким или Европа?

Да огледаме малко случващото се…

Влади, за кратко от Владимир Владимирович Путин.

Реджи, за кратко от Реджеп Ердоган (второто му име го прочетох, но няма да се правя на умен).

Ким, за кратко от Ким Чен Ун.

Европа ще я оставим така, тя и без това толкова си може.


Няма как да предскажем ходовете на тези големи държави. Само ще кажа, че нарочно не съм добавил Байдън. Неприятно ми е да призная, но той е в основата на конфликтите по света, защото си е врял носа къде ли не.

Китай не съм ги включил по обективни причини, защото стоят доста безучастно в момента на случващото се, макар да са безучастно на една от страните.

Путин е не само бивш агент, но и преживял трудни времена, според мен сред най-трудното е да живее човек в комунистическо време, бивша съветска държава или в фалш-демократична бивша комунистическа такава (България). Наистина фактите за хубав, спокоен, жизнен и подарен живот не могат да докарат толкова истинско величие, като това на Влади.

Макар да не мога да разкажа много за Ердоган, мога да изкажа мнението си, което може би ще можете да оборите, или да подкрепите. Реджи е доста виден диктатор, като за това прозвище много помогна и опита да бъде свален, като той се прибра в страната и мобилизира всички негови подвластни, за да може да освободи името си от репресии. Добре си спомням, как една сутрин събуждайки се, то аз видях как голяма част от Туриця вече скърби, а много от глупавите да се изправят срещу него, биват тикнати в затворите и местни килии. Това е само част от силата му. В момента САЩ се чудят как да намесят и Реджи в тези неща, до момента успешно се вълнуват от случващото се, но не са намесени. Американците предложили да пратят руска техника за отбрана, като това да се случи от страна на Турция. Х’американците стоят настрана, както се очаква, да нападат в гръб или отслабена армия.

Идва най-интересната част. Защо да е интересна, биха се попитали повечето от вас. Защото става въпрос за Ким, изрода от изродската комунистическа държава. Невъзможното е факт, той по-скоро ще застане на страната на Русия, отколкото да защитава американски интереси. По-лошото е, че е непредсказуем и може да нападне в гръб, докато войски на големи държави воюват една срещу друга. Ако дори се случи така, че да има трета световна война преди Април месец, то той вероятно ще почака да се отслабят армиите на воюващите и ще пусне някоя бомба насред тях. Неприятните неща не свършват тук, не знаем какво още ще му хрумне.

Европа? Подвластна к*чка на САЩ, може ли такива неща! Бесен съм и ще обеся Европа, фактите са красноречиви и няма да се изненадате от тях. Подпомага войната, САЩ подпомага Европа, а ние сме част от Европа. Български оръжия (от Европа) са помагали на много бунтовници да воюват, както вероятно помагат и в момента на някоя от страните. Става въпрос за произведени оръжия в България, без да правим заключение, че са само дребни или по-големи оръжия, а дори и по-дебели такиав, а някои дори споменават.

Толкова за кратката част 1, ще продължим темата скоро. Надявам се да няма причина да не пиша повече, а вие останете здарви. Не се запасявайте с Олио, нито с тоалетна Хартия, не сте идиоти щом четете това!

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: