#117 | Война част 1

Тези публикации няма да са от най-положителните, няма да бъдат и поредица оставяща приятни помисли. Ще бъде поредица на кръвопролития и жестока пропаганда, независимо от убежденията ми или ви, то ще се опитам да съм безпристрастен.

Наполовина съм българин, наполовина руснак. Можете да набедите и мен за военните ситуации, но както нямам силата да казвам на Кирчо, какво е правилно и какво не, то на Влади изобщо.

Първо поглед към Путин

Какво да го гледаме, биха казали повечето от Вас. Аз бих казал, че има на какво да се обърне внимание. Няма да изтъквам положителни качества, защото те лесно се забравят, а лошите само ще изпъкнат повече.

Едно име ще вмъкна още в началото, за да знаете, че макар руското ми потекло, аз отново не признавам действия за правилни от страна на Влади. Името, което оставям тук е Навални.

Макар много от хората да го познават, като страшен диктатор, малко от вас са посещавали Русия и могат да потвърдят, че е повече от това. Интересното е, че не за пръв път казвам, хората там са, като зомбирани. Като да си гербаджия, но без да те грабят толкова явно пред очите ти. Там страшното е, че ти пускат новините вечерта и нещо като протест или война просто не съществува. Протестиращите ги задържат и покриват, а война, каква война?

Лошото за Путин, което бяхме чули преди да се покаже Навални беше само, че е Рептил или извънземен. Съвсем глуповати твърдения и фантастични помисли на някой луд и верните му хора… Един ден се появи Навални и каза, че Путин има дворец.

Какъв дворец? Има си просто имение в което са поместени доста златни мебели и разни неща, собствено казино и нормално нещо като плувен басейн. Парк, но може би по-голям от Южен, площадка за хеликоптер с големина на стадион, защото под нея се крие точно игрище за хокей, в реални размери. Там някакви отбори, вероятно подбрани или на близки до Влади го ползват.

Тайни тунели, тайни убежища, крайбрежна ивица и пристанище. Може би пропускам нещо, а може би и много неща. О, да! Забравих театралната зала в къщата-имение. Там са играли и ще играят още много известни актьори и постановки.

Защо Украйна?

Тайната е пред нас, Донецка и Луганска народна република от съвсем скоро.

Никой от нас не знае какво е ставало там от 2014 година досега, нали? Мислите, че не ви вълнува ли? А войната вълнува ли ви?

Отговорите на въпросите в четвъртък 10:00ч.

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: