#111 Още не е късно за промяна!

Време е да се замислите, хора! Замислете се точно сега, а именно за това, че никога не е късно да поемем по друг път. Или да продължим към мечтите си, но по друг начин, който винаги е бил там, но пък сме отлагали действията.

Думтие са много да опиша следващите редове, но най-добре да ги подредя отдолу с малко описание и да изберем по нещо за всеки.

Променете 2022 с тези уроци

Совбодното време е дар, подарък или най-ценното. Можем да измислим още синоними, които да опишат всичко, което може да ви накара да направите нещо положително със себе си. В днешно време това което можете да направите със свободното си време може да се отблагодари на по-късен етап, но всичко е във Ваши ръце и следващите редове.

Shopify Курсове

Курсовете в секцията на Shopify могат да допринесат на всеки свободно мислещ и предприемчив човек, както за неговите умения и бизнес похвати, така и за неговия опит да излезе на онлайн пазара.

Безплатно ли е обучението в Shopify? Да, абсолютно безплатно е, само срещу регистрация в сайта на Shopify. При желание да направите собствен магазин с нещо в него, независимо дали ще е dropshipping или ваш личен продукт, то ще струва само $29/м или в български лев според днешния валутен курс – 50лв./м, което изобщо не е много, за да опитате да направите нещо по въпроса за Вашите пасивни доходи, или пък активни такива.

Аз бих го предложил на всички, които биха желали да опитат. Спестете 50лв. и опитайте за месец, както ще направя и аз. Скоро ще публикувам магазина си и тук, за да можете да видите, какво продавам, как би се казвал магазина ми, какви са продуктите ми и след това ще представя, дали съм имал успех в това.

Следващата стъпка е във Вашите ръце, ето линка тук.

Фотографски Курсове

Фотографията винаги е била, като ценно умение, което да има човек. Ако имате намерения да станете по-добри, можете да прегледате курсовете за начинаещи, които са напълно безплатни. Ако направите малките крачки, които има в сайта, можете да направите уменията си малко по-добри.

Има курсове, които не са само за новобранци. Има междинни или преходни курсове, има такива и за напреднали. Всеки един може да научи за някоя друга тънкост във фотографията. Ценителите на фотографията пък могат да научат много.

Няма значение устройството което имате, с желание да правите по-добри снимки, разгледайте курсовете, намерете подходящото и ще сбъдвате мечти.

Можете да направите фотографските си умения по-забележителни точно тук.

Дизайн Курс за Canva

Можете да направите всичко. Всякакъв вид дизайн, почти бих казал, че са неограничени възможностите Ви, но да не се лъжем.

Куп безплатни и прекрасни неща можете да направите, като не е необходимо да плащате дори. Не бихте се ограничили с курсовете за начинаещи, презентации, основи на графичния дизайн, брандиране и още. Имат над 170 000 учащи в тези техни курсове, а от Вас зависи, дали ще направите стъпката към дизайна по този начин.

Виждал съм много готини методи за ползване на Canva и преди това, не само в този сайт, който ще видите по-долу. В следващите редове ще споделя първо това, кеото съм гледал вече, а след това и линк за курсовете в Canva.

Можете да достъпите курсовете на Canva от тук.

Трикове за Продуктивност от Лидери и Милиардери

Над 2800 души са предприели тези стъпки, защото са имали нужда да станат по-продуктивни, а над 94% от тези студенти на курса са останали доволни и са препоръчали на техни близки и приятели.

Интересното на този курс е, че ще го направите за 10 дни посредством имейли, които получавате и времетраенето на отделените от Вас усилия е само 5 минути на ден.

Общо 50 минути? Това възможно ли е? Точно така, възможно е и нека желаещите от Вас да имат предвид, че има безплатен пробен период от 30 дни. В момента на писане плана, който предлагат е на $5 с отстъпка от $10. Но пак се връщаме на предишния ред, където въпреки абонамента, можете да го тествате за 30 дни, както и да откажете по всяко едно време абонамента си.

Да не забравяме, че макар курса, който споделям с Вас, в менюто Courses има още много курсове, които са направени на същия принцип – учете нещо ново всяка сутрин и само за 5 минути.

Оставям линк към курса за продуктивност, а останалите ще са достъпни в Courses малко по-нагоре.

Заповядайте отново в четвъртък, точно тогава в 10:00 ще е готова и следващата публикация.

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: