#109 Налудничави идеи, а всъщност бъдещето

Всичко случващо се напоследък с виртуалното пространство, развитието на изкуствен интелект и успоредно с него blockchain технологията подават топката от бъдещето право в нас.

Докато повечето от нас се чудят що е това и яде ли се, то всъщност прави следващите милионери и милиардери, а бедните и безразсъдни ги оставя където са били винаги. Няма как да стане просто математиката, парите така са направени, че бедните да остават бедни, а богатите, които знаят как да накарат парите да работят в тяхна полза, стават все по-богати.

Има изключения, безспорен факт е това, но колко такива познавате? Защото образовани изобщо няма да означава, че знаят как работят парите. Бих казал дори, че има две важни неща в тази насока. Едното е да си предприемчив, но без второто не може, а то е да имаш финансова грамотност. По възможност да не е от училище или университет, а от книга като “Богат татко беден татко”.

Доста се отклоних. Пф, а представяте ли си колко пъти се отклонявам, докато пиша книга?

Всъщност по-дълбокото значение на публикацията ще бъде в следващите редове…

Обмислям да направя седмични новини на тема криптовалути, мета, търговия с подобни и NFT. Ще бъде едно цяло, няма да се разделят, но и няма да бъде експертно, тъй като не съм. Очаквайте включване, може да го направим с публикациите за четвъртък.

Обмислям го все още, заповядайте за още в четвъртък.

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: