#99 Все още сме 2021 | Време е за Криптовалути, NFT и Стокова борса

До края на годината се надявам портфолиото ми от инвестиции да бъде все още същото, но да донесе още по-големи печалби от сегашните. Благодарение на инвестициите, аз се научих да пестя функционално, а не трупащи се пари хванати от инфлация и загубени във времето.

Днес ще Ви предам част от това, което съм правил. Ще имате възможност да видите портфолиото ми и да си позволите да дадете своето такова, за да направим сравнение и да коментираме всичко по тях.

Stocks, Стокова борса, Revolut

Да започнем от далеч, там където започнах. До скоро бях закупил и държах част от акциите на Apple и NIO, но реших да променя стратегията си и ето какво остана в портфолиото ми на стоковата борса.

Invesco Mortgage Capital
AMC
Monday.com
Asana Inc
Udemy

Не приемайте портфолиото ми, като финансов съвет. Средствата ми са вървяли, както нагоре, така и надолу. Няма сигурна печалба от нищо, но с времето, когато чакате и знаете, че сте инвестирали в правилните проекти – то парите се връщат.

Аз лично не съм инвестирал в сигурни проекти, аз инвестирах в такива, които бяха Top Losers в момента, в който съм купувал. На места съм купувал дори още повече, защото се държаха в тренда на Top Losers. Това е моята стратегия, а някои от тях със сигурност ще изскочат след време.

Cryptocurrency, Криптовалути, Revolut, Binance

Да продължим краткото ми портфолио с проектите, които съм избрал в криптовалутите, като разбира се отново не залагам на нищо повече от това, което съм виждал и очаквал. Очакванията, като на всеки инвестирал в тези неща е, че цените ще се покачват още повече, а аз ще направя пари от това. А дали ще направя? Е, това никой не го знае.

Dogecoin
Bitcoin
Cardano
Polkadot
BNB
VeChain
VeThor Token
Merit Circle
Santos FC Fan Token
BENQI
Manchester City Fan Token
Highstreet

Доста по-голяма част от средствата ми са спестени в криптовалути, както виждате. Главно съм инвестирал в първите шест, а останалите токени са Drop от VeChain и BNB. Хубавото на такива токени е, че те се получават напълно безплатно от това, че притежаваш някоя валута и си я инвестирал още веднъж, като даваш възможност да се ползва от платфорамата в която инвестираш.

Един ден, ако някой от тези токени ако поскъпне, то ти ще имаш част от тях и няма да имаш проблем да продадеш за някой друг $.

Запомнете, че е необходимо постоянство, а не много пари. Всички сме започнали с колкото можем да отделим, въпроса е, колко време ще можем да отделяме, докато стане това, което винаги сме искали? Всички знаем защо го правим.

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: