Криптовалути и Инвестиция

Какво по-добре от това да забогатее човек от нищото? Как така от нищото? Еми пичове… Инвестирайте, рискувайте и ще стане. Ето Ви примерите, които могат да Ви водят към успеха.

Инвестирайте в най-евтините и най-новите токени или монети на пазара. Инвестирайте преди да стане прекалено късно, защото след един бум от 10-100х (10 пъти на Вашите пари, или по-хубаво 100 пъти увеличение)

Какво означава това? Слагате 10 лева, правите ги 100 или 1000лв., а всъщност не сте сложили никакви пари? Как така 1000лв. ще направите, ако сложите 10? Ето така, като хванете преди да се качи цената на даден продукт, независимо от естеството, то можете да направите умножението на спестяванията Ви в пъти. Колко пъти са достатъчни? Вие решете, но не прекалявайте. Ако чакате 150х или 50х, а всъщност стигне 12х и падне отново на инвестираните от Вас средства или по-надолу, това означава, че малко сте превишили възможностите на продукта си.

За да сте по-добре във финансовата стълбица, то можете да опитате, като се покачва цената да махате по 10% от продукта. Като накрая ще сте извлекли печалба, ще сте видяли накъде върви всичко и дори ще имате и вероятно останали средства, които можете да инвестирате отново. То дали ще инвестирате само тях или и печалбата, всичко е Ваша преценка.

Рискове?

Рискове винаги има, но ако сте решили да се предпазвате максимално от рисковете, то направо си инвестирайте спестяванията в Bitcoin и Etherium, но всички алтернативни монети са направени, като казиното – без нищо сигурно.

Ако желаете обаче да имате бързи и по-големи печалби, то рискувайте. Рискувайте колкото можете да загубите, за да можете да спечелите много повече от очакваните ръстове на Bitcoin и Etherium. Тогава обаче никой не Ви гарантира печалби, никой не Ви гарантира и колко ще са високи.

Най-добре да теглите постепенно от всяка инвестиция, която продължава да расте нагоре и нагоре. Тогава се застраховате от загубата, макар и не напълно е напълно достатъчно.

С каква цел го правя аз?

Аз лично бих желал да спестявам в тази насока. Ако парите ми се увеличават, то дори би било още по-добре за мен. Наистина, слагам средства, които мога да изгубя, но и няма да загубя. Защото всичко, което бих направил е да ги влагам, но не и да изпускам контрола над тях.

Много хора биха Ви препоръчали, ако вложите средства в по-монети, като Bitcoin и Etherium да ги поглеждате веднъж-два пъти месечно.

Ако обаче сложите на някакви несигурни токени, то аз лично препоръчвам да ги гледате всеки ден. Защото ако цената се качи до желаната от Вас цел, то направо ги махайте и чакайте нова такава възможност.

Аз все още не съм стигнал до BTC да купувам, в момента съм на BNB и чакам техните Airdrop токени, които някога може да станат някакви пари и да спечеля нещо и от тях. А какво означава това? Сложил съм ги в спестовна графа, където ще получавам по 1-2% на ден от BNB, а съответно ще получавам и алтернативни токени, които са още 4 на брой. Съответно ще имам възможност да придобивам не само BNB монети, а и още няколко вида токени.

Благодаря на читателите, а на всеки заинтересован препоръчвам да се присъедини към групата ми в Telegram – там споделям мнения, съвети и клипове, които смятам за поучителни относно криптовалутите. Всеки е добре дошъл!

https://t.me/cryptoInvestBulgaria

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: