Криптовалути и Metaverse?

Това е тема, която ще вълнува вероятно цялото човечество в следващите години.

Аз лично смятам, че криптовалутите са навлезнали толкова много, че няма отърване вече от тях. Всеки ден гледам инвестициите си в криптовалути и те са по-стабилни от тези, които съм направил в Apple.

Разчитам и на двете да се покачват, но все пак да продължим по темата.

Според мен света ни ще се пренесе в дигиталното пространство съвсем скоро, до година може би. Наистина е скоро, наистина ще стане, но може срока само да ми бяга от прогнозите. Аз лично няма да спирам да инвестирам в криптовалути, защото в Metaverse смятам, че точно това ще има значение – криптовалутите.

Относно Metaverse е най-интересното, че колкото повече чакаме, толкова повече нищо не разбираме и нищо не знаем.

Какво според мен ще е Metaverse?

Дигитално пространство, което дава възможност на всеки един онлайн потребител да има свобода, която да показва и изявява пред всеки. Може би всичко, ще бъде линкове и преки пътища, като ще достигаме до дадени места, които ще са собственост на Meta или персонално на някой потребител. Всъщност Марк ще бъде собственик на по-голямата част, от него ще купуваме площ и вероятно гражданство за дадена територия, той ще иска някой да работи за него в тази вселена и вероятно ще стигнем до там, че да не ни трябва физическа работа. Работата ще бъде пренесена там, защото няма да има необходимост човек или потребител да лети до щатите, за да може да започне работа там, като може да го прави както сега от вкъщи, но с присъствието си в Meta.

Ще има виртуални пари, просто е въпрос на време да разберем, дали Марк ще пожелае да си направи собствена валута или ще използва вече някоя от успелите такива. Може да направи странен избор и да вземе някоя не до толкова развита криптовалута и да я подпомогне в неговия Meta свят. Някои хора твърдят, че това ще бъде Shiba, но аз съм скептичен. Точно поради тази причина преди няколко дни си закупих и Dogecoin, като се застраховам още повече, защото вече притежавам 4 валути, ключови според мен и бъдещи балони.

Поздравявам всеки, който се интересува от криптовалути, Metaverse и NFT, защото съвсем скоро това ще ни се отблагодари.

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: