Полезни новини

Знаете ли какво има в интернет? Огромен брой фалшиви новини, огромен брой копирани, но обогатени новини и такива, които са с авторски произход и нямат политически пристрастия новини.

Първото което правя е да посещавам сайта, който следя основно за всякакви новини, казвал съм го доста пъти, звучи като реклама, но всъщност не е. Посещавам dnevnik.bg, това е сайт, който се е доказал за мен във времето, като АНТИ-ГЕРБ, което беше трудно да се намери, а и новините ми допадат. Не са натрапчиви, а ако са такива просто изчаквам да минат ден-два и да видя нещо ново.

Втория начин, който имам е следенето ми на Евроком, като там следя само Дикоф и Владо Береану. Това са нещата, които дори бих препоръчал на всеки, ако му се отделят 3 часа, нека гледа Дикоф, ако няма толкова време, препоръчвам само Береану. Ще ви забавляват или информират, както смятам за редно.

Другия вариант е да следите Свободна Европа, но аз не го правя. Макар да са супер тормозещи парламентарните глупости, които имаше, то аз не ги следя, защото рано или късно ще ми ги покажат в Дикоф или в YouTube. Преглеждам заглавието, ако темата ме интересува, пускам го, а всичко останало, което не ме засяга – пропускам.

По-лесно и приятно съм го направил в момента, като съм добавил няколко feed bot-a във Viber, като не бих го препоръчал на всеки. Спамят малко, но съм цъкнал MUTE и не ме притесняват. Влизам, ако намеря нещо интересно – прочитам го, ако няма такова, чакам го. Принципно съм добавил няколко такива, които следя, ето кои са те: Dnevnik, Kaldata, Svobodna Evropa и Министерство на образованието.

Не всичко ме вълнува пряко, но ги имам. Може да ми трябват някой ден.

Пожелавам Ви успех и не се подлъгвайте от фалшиви новини, бъдете критични и не се доверявайте на всичко прочетено. Това тук написано е лично мое мнение, не обвързвайте Вас и близките ви с него, както и аз не го правя.

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: