Време е за малка промяна

Здравейте, приятели.

Необходимо е да направя нещо, което замислям от скоро. Това всъщност е, че вместо да градя 30 варианта за нещата, които искам да правя, да става по-добър и съответно да направя евентуално след време някакъв Passive Income, то аз трябва да избера само няколко от тях и да съсредоточа много силно енергията си в тях.

Първо идеята, която ми дойде наскоро е да отворя онлайн магазин за eco-friendly тениски, суичъри и други продукти. В момента избирам кой от вариантите за осъществяване е най-добър за момента. Има вариант да започна с безплатен сайт, който да ми предостави тази възможност, а след това и с платен такъв. Който до скоро ми беше единствената възможност, но след това открих, че мога да направя безплатен магазин с до 5 продукта.

Следващото, което смятам, че не трябва да оставям е изработката на визитки, които до момента изпада по някоя доруга поръчка и хората с голямо удоволствие си поръчват, а на мен ми доставя още по-голямо такова.

Няма да има трети проект, който ще захващам. Имам да програмирам през останалото време, а и без това много задачи имам в останалото време.

Да не забравяме и блога! Блога ще остане писан всеки вторник и четвъртък, а за по-натам ще видите как разпределям задачите си за тези мои проекти, които от 100 ги свалих на 3, защото е немислимо да смогвам с всичко това. А всъщност и работя по 12 часа на ден, когато е работен за мен.

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: