NFT, SHIB, STOCKS

Имайте предвид, че в момента се вихрят много спекулативни възможности за инвестиция, както и за реализиране на някакви приходи. Ще ви въведа малко в тях, като не задълбавам, защото възможностите са ми точно такива, повърхностни.

NFT PRICE/MARKET

Имайте предвид, че тук изобщо няма цена, която да Ви информира какво се случва на пазара. Само знайте, че всеки един токен може да бъде закупен в размяна на някоя крипто монета или друг токен.

Цените им варират от няколко долара до милиони долари и то само за 1 изображение. Точно така, NFT не само са прости неща, а това са изображение или GIF-ове, които са изработени и са уникални. Ще прикача снимка от NONFUNGIBLE, като там ясно се вижда, че има приходи за седмица, които много хора не правят за година, включително и аз самия!

NONFUNGIBLE HISTORY – website

Линк за сайта оставям тук

Не карам никой да се занимава с NFT, защото мен отдавна ме отказаха. Но смятам, че ако имате малко свободно време да се запознаете повече от мен с тези неща е доста добър начин за печелене на някакви допълнителни средства или на много и то основни такива.

SHIB PRICE/MARKET

Имайте предвид, че английските имена на хедърите са само за да съдействат на всеки търсещ информация относно продукта. Както вие ще търсите по-лесно, така и останалите може да открият информация по дадения казус.

SHIBA е сравнително нова и навлизаща криптовалута, затова и цените ѝ все още се покачват, а доста хора спечелиха много от това. Цената преди да купя е била дълго време „$ 0.000007“, а в момента е „$ 0.00056“. Цената се е покачила до момента 8 пъти, а разликата е, че дори в момента не е най-високата цена, която е стигал токена.

Съветвам хората, които някога са се занимавали с криптувалути, нека инвестират някакви средства, които могат да загубят и не биха страдали за тях. Инвестирайте ги в някоя нова валута, която има повече нули от обикновено в цената си. Когато нулите намаляват, то вие ще печелите, а както виждаме, нулите винаги намаляват. Разбира се, че ако купите обаче валутата малко по-късно, то нулите може да не намалеят.

Бъдете разумни в инвестициите си.

COIN MARKET CAP – Shib

Линк за сайта на COIN MARKET CAP

STOCKS – PRICE/MARKET

Не само валути и нововъведения са възможностите ви за инвестиция и реализация на някаква печалба. Аз лично инвестирам и в стоковата борса, защото фактите са повече от красноречиви. Там хората са изкарвали и винаги ще изкарват, аз може би по-малко, но хората забогатяват от много време по този начин.

Не казвам, че аз или вие ще забогатеем по този начин, просто можем да докараме някой страничен доход. Като имайте предвид, че положителната страна е, че можете да сложите пари, които сте склонни да загубите и да видите как ще се развият нещата със стоковата част на пазара, която сте купили.

За да купите част от някоя компания, то не е необходимо да купувате цяла единица от тях, а можете да сложите $5, $10 или колкото решите. Началото е ясно, ако спечелите 10% на $5, то вие ще приберете $0.50 и ще си кажете, че не си заслужава. Аз обаче казвам, че си заслужава, защото учите как стават нещата. Как работи пазара? Слагате $10 и разбирате сами.

Купил съм Apple Stocks, печалбата ми е около 2% до момента, но съм готов да загубя както тези 2 процента, така и още след падане на цените. Може да паднат, но може и да не паднат.

Apple Price Chart – Google

Директно в гугъл потърсих „apple stock chart“ и излезе този резултат.

Това беше от мен приятели, пожелавам успех на всички ви и нека бъдем живи и здрави!

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: