Самодисциплина, нужното за успеха ни

Малките неща променят големите, а малките са по-лесно постижими. Така започнах вчера да тренирам по несъобразна с килограмите ми програма. Отидох на площадката с лостовете, разгрявах по-дълго от обикновено всяка част от тялото си и се готвех психически за намисленото.

Бях там за да се забавлявам. Дебелака щеше да се забавлява, 89кг съм в момента. Няма проблем, това не би могло да спре плановете ми и това, което исках да правя.

Започнах със стойка на ръце, като разбира се, първите ми опити бяха безбожно слаби. Надявам се досещате какво последва след 3тия опит. Точно така, застанах си надолу с главата, като пич за няколко секунди. Зарадвах се разбира се, защото оправдах очакванията си. Последваха още 10на успешни опита, като след това добавих и приземяване на стойката в кълбо. Беше доста благоприятно и това, тъй като обожавам чистото изпълнение на движението.

За всеобщо съжаление килограмите ми ме доведоха до лоста. Без напрежение, но с повече от преди, то аз махнах и направих склобка. Съвсем простичко упражнение, но както и стойката, то и него си го обожавам.

Дебелаците, които се чудят какво да правят… Отивайте и правете склобки и стойки, защото така правят дебелите.

Благодаря ви за отделеното време!

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: