Имате свободно време? Правете това и ще забогатеете!

Веднага бих Ви казал, че е нужно само да имате нужното желание, но това вече е ясно приятели мои. Винаги е въпрос на желание, но нека не задълбаваме в това.

Fundamentals of Digital Marketing (основи на дигиталния маркетинг)

Това би могло да Ви даде добър старт и познания, които да допринесат за Вашите приходи, като намерите новото си хоби или вдъхновите личен бизнес. Ако имате свободно време, имайте предвид, че ще трябва да отделите седмица-две за да завършите дадения курс. Той е предоставен напълно безплатен от Google, като дори получавате сертификат напълно безплатно.

Официално времето, което Ви е необходимо, за да можете да завършите споделеното от мен е точно 40 часа. Нивото на курса е за съвсем начинаещи, а Вие дори да сте по-напред с материала, то поне можете да вземете сертификата и да разгледате останалите курсове в Библиотеката на Google. Общо е разделен на 26 части, като ще откриете тънкости за SEO, стратегия за развитие, имейл маркетинг, анализи и реклама.

Ето Ви вече и линк за курса, който Ви описах досега: Fundamentals of Digital Marketing

Необходимо е да имате само регистрация в Google – Gmail, YouTube и т.н.


Solidity, Blockchain, and Smart Contract Course – YouTube

Този път от FreeCodeCamp имаме предоставен цял курс, който е повече от въведение по темата, която е описана в заглавието по-горе. Блокчейн технологията не се ползва само за инвестиция, можете да го ползвате и за автоматизиране на Вашите задачи и ежедневни практики. Soldity е обектно-ориентиран език за програмиране на умни договори. Целият курс е разделен на 14 части, първата уводна, а последната обобщителна – както принципно е редно да протича обучението.

Напълно безплатно е предоставен този курс, като благодарностите само към FreeCodeCamp, а ако имате желание за развитие в някоя от техните пътеки за обучение, то направо посетете техния сайт.

Ето го и него: freecodecamp

А ето и курса, който Ви разказах в по-горните редове.

Solidity, Blockchain, and Smart Contract Course – Beginner to Expert Python Tutorial

Всички знаем, че тук не е нужен изобщо сертификат, но ако желаете, то предполагам няма да е проблем да издържите някой изпит в онлайн пространството, но аз смятам за абсолютно ненужно да имате хвърчащ лист или PDF файл с диплома или сертификат, който няма да Ви послужи, а ще се наложи да доказвате уменията си на всяко интервю.

Разбира се, че това е лично мое мнение и не ангажирам никого с него, успех Ви желая с двете програми, които съм препоръчал за усвояване на свободното време и придобиване на добре платени умения.

Благодаря Ви за отделеното време, приятели!

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: