Честит Рожден Ден G

Здравейте,

Да пожелаем на рожденика нещо много важно, а това са пожеланията свързани с малко успехи, за да не прекаляваме все пак. Малко повече щастие от лани, сиреч миналата година. Може да добавим и малко повече късмет, но как повече от това? А какво ли ще стане, ако му пожелаем и малко повече любов? Нито едно от нещата не биха могли да са повече от тези през изминалата година за него.

Всичко имам. В отношение на всичко, в отношение навсякъде и просто за съжаление прогнозите са такива, че като няма накъде по-хубаво, то какво ли да следва? Аз знам какво ще последва. Ще последва единствено развитие, а там постигнатото до момента би могло да означава не просто достатъчно, а новото начало и достатъчно за прогреса, който може да се проследи насетне.

Аз, този който сам си пожела някакви неща. Аз бих ви пожелал всичко това, което споменах по-горе, но в послание към самите вас.

Ако сте били на върха на всичко през годината, ако сте били сред низините на някой връх, то знайте, че това е мечта за някой друг. От там може да се започне новото приключение, страхотна начална точка за нови цели, победи и въздухоплавания сред мечти.

Един съвет от мен, който все по-трудно научават хората. Поставяйте си цели, но не прекалено високи цели. Поставяйте си десет малки цели, вместо една голяма, изпълнявайте малките цели, докато не постигнете голямата. Може да стане от втория или третия път, но ще стане. Малките цели са, за да отведат нас самите до висотите на по-големи такива.

Тази година има нещо по-вълнуващо всъщност. Сигналите говорят помежду си и са се разбрали, че точно днес трябва да напиша блога си, който е под номер 74. Точно така преди това писане днес имам 73 публикации. Искам да обърнете внимание на цифрите по-горе, а именно да умножим заедно 7 и 4.

7 х 4 = 28

Познайте на колко години ставам всъщност? Точно така, годините са 28! Страхотно, нали? Бих Ви върнал на един от по-старите ми блогове, където съм казвал да обръщаме внимание на всички знаци, защото не се знае кой ще ни изстреля на най-дългото приключение или нещо повече!

Благодаря Ви, че отделихте от ценното си време, благодаря на всички за милите и много добри пожелания, благодаря на колегите си, благодаря и на приятелката ми, която е винаги до мен и ме обича повече от знаците, от блога, от youtube, от мак-а ми, от всичко!

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: