Asus? Какво направихте вие бе?

Егати! Никой не е очаквал, а може би само аз не съм очаквал, но нека прекалим с изказването! Никой батка, никой не очакваше!

Асус изскачат с нов лаптоп, който е иновативен! Даааа бе! Иновативен е. Точно както те си правят иновацията, точно така я направиха и тази.

Както бяха пуснали Asus Zenbook Duo, така направиха и това… Всъщност интересното е, че всяка иновация от тях може да бъде използвана не само в една сфера, както може би се досещате и тази иновация е мултифункционална, което подсказвам с още 10 реда преди това. Иначе казано, направили са нещо без което можем, но е по-готино да не го пренебрегваме, когато е налично и го имаме.

Направили са врътка, еквилайзер, volume rolling button или там както се води. Направиха го под клавиатурата, за да може да се ползва от дизайнери, видео едитъри, както и вероятно става за гейминг. Представили са се добре в интерес на истината.

Ето Ви предишната джаджа, а именно Zenbook Duo:

Zenbook Pro пък има тъчпад, който е с екран на него, който изглежда така:

А това до което накрая ще стигнем е и модела, който е все още топъл топъл и пресен. Имайте малко търпение, защото ще минат още няколко реда преди да го видите в пълния му блясък. Моделът се казва ProArt, а всъщност не пренебрегвайте функционалността на останалите два, които показах по-горе, защото на този пише PROART. Всеки един може да е ПРО или АРТ, стига да попадне в правилните ръце.

Моят MacBook страда в момента, защото е безполезен, но нямам против да си почине малко преди следващия курс по JavaScript, който чака да започнем Септември средата.

Да се върнем на лаптопа, който може да ползва стилус по тъчпада си, като не бих могъл да кажа колко е ефективно това негово свойство, но е за предпочитане вероятно пред рисуване с мишка. Управлявайки с едната ръка стилуса, а с другата си ръка колелото на късмета, както биха го нарекли на борите на Къци, то ще имате управление върху всичко, което се случва с четката.

Ето го, не губете търпение, отегчих ви – знам! ☺️

Asus ProArt Studiobook includes a physical dial

Това е той, Асус са впечатляващи напоследък с техните иновации. При останалите не можем да видим такава иновация, защото вероятно ги е шубе от провал. Асус нямат такива проблеми явно! Успех пичове, провалите не са най-лошото! По-лошо е да спрете да творите!

Да не забравя да добавя, вече имам нова страница, където всеки понеделник ще пускам съвети за това какви лаптопи бих препоръчал на приятелите, близките и на самия себе си. Съответно подбирам не толкова интересни модели, колкото трябва да са изгодни и съответно най-доброто в момента за пазара, класа и неговата категория.

Сайта все още не е завършен. Ще бъде завършен в близкото бъдеще и се надявам в идната седмица да можете да получите мега добър сайт, който всъщност е още един блог, но с ценна информация за всеки търсещ следващия си лаптоп.

Благодаря, ако вече сте го посетили!

Благодаря Ви за отделеното време, приятели!

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: