Инвестиционни проблеми в България – Отражение на беззаконието

Бих искал да поговоря малко за това, че не се развиват правилно структурите и фирмите в страната… Не всички, не само тези, които знаете, а повечето, които постоянно наемат персонал и съответно сменят такъв.

Защо става това? Работата е повече от заслужените заплати? Ясно е това, но няма да говорим и по тези проблеми. Не и сега, бих говорил много, но ще го оставя за някой следващ път, когато бих могъл да бъда бесен по темата.

Желанието на младите да инвестират е доста напорчиво, а всеки желае да има и средства, които да го подържат със самочувствие във времето. Не желае да харчи всичко, желае да има сигурност след години. Там не е проблема. Проблема се крие дълбоко заровен във фирмите, които ни го предлагат.

Благодарение на младежа, който ще покажа по-долу, както и името му ще разберете след още няколко реда, то ние ще видим фирми, които са направили супер яки пирамидални структури и фирмени облаги, но не и за инвеститорите. Най-интересното е, че са привлечени и момичета и момчета за служба и целта им всъщност е да придобиват средствата на желаещи да инвестират.

Lyubomir Zhechev | КРИПТО ПИРАМИДИ – Част 1
Lyubomir Zhechev | КРИПТО ПИРАМИДИ – Част 2

Избягвайте следните имена и компании, когато търсите в какво да инвестирате, както Любо Жечев казва:
1. Краси Кирев
2. Георги Димитров
3. SGI – Space Group International
4. Имената зад SGI – Велислав Нинов, Георги Шопов, Божидар Данчев, Константин Велинов, Шон Иса, Павел Цветанов, Йоан-Константин, Веселин Маджаров, Дари Йосифов, Виктория Бикова, Деница Спасова, Габриела Кънева, Стефан Попов, Кристиян Панев и Ася Кежова
5. Trading Insight
6. Antis Capital
7. Arbis

Какво предлагам аз? Аз съм най-добрия финансов експерт, който може да познавате и би ви дал безплатен съвет.

Рискувайте, не рискувайте всичко. Ако се чудите дали са прави за „вложете толкова, колкото сте склонни да изгубите“ – еми да, прави са. Този път обаче не влагате безцелно, не влагате във фирма, която може да обере всички лаври и съответно парите ви.

Ползвайте световно известни компании за целта.

Аз инвестирам чрез платформата за инвестиция на Revolut. Вие можете да го правите, както чрез нея, така и чрез eToro или Plus5000. Никой не казва, че е редно да си инвестирате средствата на една компания на една крипто валута, както и не определя колко да сложите.

Аз съм купувал акции на Apple, Alibaba, Spotify, Intel, Nvidia, NIO и Tesla. Купувал съм и няколко криптовалути, които дори не знам как се казват, освен една, която все още не ми е донесла печалба – DOGECOIN. На загуба съм, чакам да излезна на печалба, продавам я и съответно забравям за нея.

Аз не съм и ЛАИК, както казва Дани Петканов.
(Благодаря ти Жечев, че и това ни показа!)

Май тази публикация е доста производна от поучителните факти на Жечев, аз не го познавам, не сме комуникирали никога, но съм му фен, като всички вас. Ако не сте се абонирали все още, абонирайте се за пичагата, прави стойностни неща, като изключим предаванията, които беше правил… Нещо не бяха за мен, не бяхме на един влак тогава. 😀 Хаха!

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: