Digital Detox & Какво не направих?

Здравейте приятели,

Няма какво да направя друго, освен да разочаровам отделението хора, които биха били по-щастливи или поне по-впечатлени от това, което бих могъл да направя ако:

  1. То аз спазвах думата си.
  2. Глезена ми не беше направил бързо коремче.
  3. Можех да правя нещо друго освен да си седя на задните части.

Всичко останало биха били съвсем логични и пропуснати жалвания или оправдания, които някак си не бих си позволил да използвам пред вас – хората, които четат тия велики дела. (току що заместих глупости с велики дела)

Бавно и славно времето минава, изсушавам всяка капка, която би ме дърпала надолу или се опитва да го стори. Flow-a ми ще бъде в посока зададена от мен, защото в противен случай не бих могъл да контролирам и малкото, което се опитвам.

Нека не влизам в безсмислени и дълги замотани приказки, които да не впечатлят никого освен мен и приятелите ми, които полагат усилие всеки път, когато им го изпратя да го четат. Някои от тях стигат и до последните редове, а ти? -Ти не, знам аз.

Пиша всъщност, за да обвиня глезена си в това, че не направих Digital Detox и да кажа, че няма да го направя, тъй като скоро започвам курсовете си по JavaScript, а това означава никаква детоксикация. Това което направих и беше важно за мен е, че преместих лаптопа си, на който играех необезпокоявано WorldOfWarcraft – Warmane, Karazhan, TrutleWoW, Darrowshire и Apollo… Нещо станаха прекалено много май! Детоксикацията поне от тук ще започне.

А аз ще пиша повече, защото това ще бъде едва 70ти пост тук, а всъщност искам да станат 100 тази година. Ще се постарая и вероятно ще достигна до 100тния около нова година.

Поканени сте да се абонирате,
Поканени сте да харесате,
Поканни сте да пишете,

Чал чал!

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: