Писане, писане, писане…

Така биха обявили това, което творя в момента от ПП ГЕРБ, която за всеобщо щастие е на второ място, а всъщност щастието щеше да е пълно, ако не я виждахме в челните позиции…

Хайде да не хвърлям камъни точно в този момент към политическите идеали. Ще представя на читателите си това, което правя в момента. Ще бъде дългосрочен план, ще бъде и мащабно, ще бъде нещо, което бих нарекъл и книга може би един ден.

Ще споделя линк, където да можете да прочетете това, което пиша в момента. В момента съм написал едни три страници горе-долу, като имайте предвид, че обмислям доста повече от това. Надявам се сто страници да ударя, като се надявам и повече да бъдат. Нека Ви представя моята творба, която ще изкара наяве идеите ми, които са започнали преди години, а сега продължават да бълват. Всичките ги записвам, повечето съм опитал да осъществя, а някои дори са имали малка успеваемост. Идеите са ми толкова много, а опитите не отстъпват, че мога да напиша книга за моите провали.

Точно това се опитвам да направя всъщност. Пишейки ги в един преразказ и точни примери, те може да послужат за нечия мотивация, нечия интерпретация на идея, а може да породи и нови по-добри такива.

Линк за преглед

Очаквам Вашите коментари на лично съобщение или в секция коментари по-долу.

Благодаря Ви отново за отделеното време, а Вие сте невероятни и доста търпеливи, ако четете тези редове.

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: