Какво очакваме в Windows 11

Знаехте ли изобщо, че Windows 11 вече идва с пълна пара? Други може би са разбрали още с първите бета тестове или каквото е излезло вече по интернет! LinusTechTips вече пусна клип в който демонстрира новият Windows 11, но какво още?

Windows 11 функционалностите не знам как да ги разделим и подходим, но аз бих обърнал внимание на най-важните според мен неща, които ще предлага.

Нов дизайн и съответно десктоп (не пичове, декстоп е съвсем грешно, заслушайте се обаче, че всеки втори точно това казва…), където можете да видите и нещо взето от MacOS, което всъщност е долу на следващата снимка, която ще видите. Ще го откриете в центъра, като гледате снимката, а именно премествайки главната навигация, като заприлича на епълски продукт, но не съвсем.

Директен скрийншот от сайта на Microsoft

Преди няколко дни се пусна слух всъщност, че Microsoft може да пусне и вариант за ползването на iMessages в Windows, a това всъщност никога преди това не би било възможно!
Имайте предвид, че не всичко е такова, каквото изглежда, защото тази операционна система може би крие нещо, което би заинтригували много от нас. Слуховете са, че ще може има подръжка на Android приложения, а също така и iOS, което всъщност е… Уау! Нека не завършваме до тук, но всъщност най-хубавото е, че параметрите необходими Ви за да опитате новата операционна система, то е необходимо да имате минимални параметри със следните показатели:

– 1GHz процесор или по-бърз, като е необходимо да е поне двуядрен
– 4GB RAM памет, като повече винаги ще е по-добре
– 64GB пространство, като предполагаме това не е само за Windows-a, a е препоръчително и минимално такова
– Видеокарта, която подържа поне DirectX 12 или по-нова версия

Пълните характеристики можете да проверите тук в сайта на Microsoft.

От Microsoft за момента информират потребителите си следното, което е цялата информация относно release date:

Директен скрийншот от сайта на Microsoft

В случай, че проявят посетителите интерес към това, какво ще има в Windows 11, то може да направим последваща статия на това, за да може да задоволим исканията на читателите.

Тips And Tricks

  • Напишете в полето за сайт или в търсачката „timer 5 minutes“ за да стартирате таймер в гугъл (разбира се, необходимо е да сте с Google търсачка по подразбиране)
  • Случайно затваряте таб на браузъра, който Ви е необходим? Всичко е точно, цъкнете Ctrl+Shift+T или Command+Shift+T, ако ползвате Mac

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: