Каква е истината при ваксините за Covid19?

Истината всъщност може да звучи банално, но „… е някъде там“, както вероятно малцина ще се досетят и вероятно съвпадението с прелитащата мисъл свързваща го с The X Files макар многозначна е съвсем в целта. Връзката е, че и двете неща са пряко свързани с много конспиративни теории и различни твърдения, както и вероятно скрита информация за нас, като простолюдие.

Да тръгнем отдалеч, за да можем да препокрием частично няколко теории… Една от които е тази, че се цели намаляване на популацията на планетата ни, за да облегчим тежкото си бъдеще свързано с изтощаването на Земята. Съвсем логично е, че ако някой би желал да направи нещо по въпроса, то би пуснал вирус, който да го стори вместо него. Но този вирус излезе извън контрол още в началото, като вероятно никой не е подозирал какво ще може да причини на живите организми по земята, освен животните, които са се запознали с вируса много преди нас.

Макар твърденията за прилепи и панголини, че биха могли да са единствените заподозрени за разпространението на този прословут вирус, който събира повече внимание от BTS или Bieber, то може да се окаже, че не е това, което изглежда. Защитните средства, които са пробутани на цял свят причиниха много проблеми свързани с дихателни усложнения, като някои със заварени такива са доста по-бесни от обикновените хора, които недовослтват с маските си. А пък и голяма част от световното население вероятно и не спазва хигиенните норми за тези защитни маски, което е ясно в по-бедните райони защо не се спазва, а в по-богатите не са се измъкнали живи също, но и на това ще обърнем внимание.

Буквално или преносно, маските могат да помогнат, като се целим и в дистанцирането един от друг, което е около 2 метра. Тогава, когато и маски и дистанция са спазени, то разпространението е контролирано. Но бих могъл да ви дам толкова много примери, че е напълно невъзможно спазването на дистанция, че дори WordPress би имал ограничение за толкова символи. Докосването до всяко едно нещо на публично място може също да ви докара проблеми, но имаме дезинфектанти вече на всяко кьоше, което е показно, те много помагат. Толкова помагат, че откакто не ползвам такива глупости съм доста по-спокоен, отколкото преди това с фалшивата надежда, че съм убил всичко, което иска да ме убие.

Прекалено е да внимаваме с всичко, защото вместо това е по-добре да изградим имунитет, а именно антитела. Имайте предвид, че учени са доказали, че не всички ваксинирани си докарват необходимите антитела, за да се предпазят. Много хора ще оспорват твърденията, но аз като истински лекар в WordPress мога да потвърдя, че няма доказателства, нито за подобрението на хората, нито за влошаване от ваксината.

Изключително много доказателства има в световен мащаб, че вируса е адски опасен и е необходимо вниманието ни да е втренчено само там. Но е не изключваме и варианта, който е, че всъщност има толкова много хора пренебрегнали мерките за сигурност, че доказват напълно обратното. Може да е много смъртноносен, но може и да не е. Много наши близки и приятели пострадаха, имат все още странични ефекти, като загуба на мириз, вкус или частично някое от двете, а може и двете. Аз съм от хората, които не усещат някои неща, нито на вкус, нито на мириз, а други неща, които съм усещал преди си имат един и същи вкус с нещо друго. Предполагам съм облагодетелстван, защото много ужасни миризми, то в момента ги усещам, като някаква манджа. Несравнимо е и необяснимо, защото не знам другите как го усещат. Наблюдават се и разлика в килограмите, които не са временно изменени след преболедуване на вируса.

Ваксината… Всъщност, ако ваксините помагаха, дали щяха така свободно да са пуснати из хората? Малко ме съмнява да ни мислят доброто на цял свят, малко ме съмнява и в страна, като нашата това да става безплатно. То не е точно безплатно, защото така или иначе няма да ги извадят тия пари ПП Грбо от бюджета си, а ще трябва данъкоплатеца да си го плати. А те ще си плащат и всичко де, както винаги. Това е друга тема и ще го оставя за следващия път.

Следва продължение…

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: