Подкаст епизод 1 – Зарежда се

Photo by Arjen K on Pexels.com

Докато вълнението продължава, четенето не спира, а ежедневието ми става все по-натоварено, нека обновя поне блога си. Заглавието е clickbait, за да може да кликне всеки един, който е пожелал да слуша моя подкаст. Не бива да се притеснявате или вълнувате, нито е дошло времето, нито съм се предал! Работя по въпроса, идва му времето и ще се записвам съвсем скоро!

През останалото време, моля имайте предвид, че съм изключително зает напоследък. Това, което правя и ме спира от това да пиша по-редовно всъщност е изучаването на Java езика, който е програмен, ако не знае някой. Напъвам го повече от обикновено, защото това са 4 дни в седмицата, които нямам, защото работя 2 на 2. До момента се справям много добре, но от този момент нататък ще става по-сложно, защото няма да имам продължителни почивки, като тези досега по случайност. Няма проблем, това просто означава, че 2 от дните, които не съм на работа ще прекарам повечето време в гледане на лекции, които са по 3 часа. Това също не е проблем, ще намирам някакво време за тренировки, но не знам колко е възможно, но няма да имам оправдания!
Вчера, 23-ти май си купих Amino киселини на Scitec – Amino5600. Това вероятно е свързано със състава на хапчетата, които са 1 000 на брой. Докато гледате осезаемата бройка на хапчетата, не се притеснявайте. От това няма да кача вероятно нито 1 килограм, нито пък ще свалям, това се ползва единствено за възстановяване (обобщавам само за незнаещите). Приемат се по 4 хапчета преди, след и в друг етап от деня, когато реши човек. Те възстановяват в рамките на известно време, но аз смогвам да тренирам на следващия ден. Пил съм такива и преди, доста ми помагаха да се възстановявам, като сега затова отново взех същите. Бяха на промоция, купих ги за 51.90 или нещо такова, като останалите магазини бяха с изключително по-високи цени и го взех от HealthStore. Намира се в студентски град, можете да го посетите, ако търсите подобни добавки или нещо, което може да ви помогне да тренирате по-добре.

Времето не стига, как ще правя подкаст? Да не го мислим, все пак имам още един ден за уплътнение, а защо не и през ден? Подкаста беше замислен и доста ентусиазирано предложен, като два пъти седмично, но вероятно ще дойде момента на прозрение и решение от моя страна, че да не е 2 пъти седмично. За всеощбо съжаление, както и мое, разбира се, той ще бъде 1 път седмично. Все още нямам готова дата за началото му, но ще информирам всички ви възможно най-скоро, когато работата е в последни стъпки.

И не на последно място, нека не забравям факта, че тренирам редовно в момента. Днешната тренировка беше от малкото кардио тренировки, които си позволявам да правя, защото имах възможност да я направя такава. Нека я обобща в следващите редове:

1. Скачане на въже, максимален интервал без прекъсване – 5 серии
2. Набирания нормална ширина надхват – 3 серии
3. Клек подскок – 3 серии (на почивките между набиранията)
4. Скачане на въже, максимален интервал без прекъсване – 5 серии
5. Лицеви опори нормална ширина – 3 серии
6. Скачане на въже, максимален интервал без прекъсване – 3 серии (на почивките между лицевите опори)

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: