Обмислих и реших

Вие гласувахте, аз направих равносметка и съдейки по резултатите сме на две различни мнения, но бих се доверил на гласовете. Разбира се ще съобразя всичко, както е редно да се направи и без да има сблъсъци на интереси в някакъв етап на време.

Всъщност какво ще направя:

  • Ще правя подкаста по интересите, които имам всъщност. Трудно ще се концентираме в тема, според избора на всички гласували. Затова, нека опомена няколко от вълнуващите неща, които бихме разгледали в епизодите на подкаста, който ще подготвя!
  • Темите: как да сме по-продуктивни вкъщи, на работа или в цялостен план; как да черпим максимума от времето си; менажиране на времето ни; ползи от приложения, като google apps и note taking apps; дълги, трудни или интересни планински преходи; подземни тунели, бункери и катакомби; изоставени съветски и нацистки съоражения над и под земята; тренировки по паркур и лостове (личен 13 годишен опит); финанси, спестявания и оптимизирани разходи; и други интересни теми.
  • Все още се чудя дали да бъде не бъде на още една конкретна тема и темите от блога ми, както избраха повечето хора. Затова и няма да конкретизирам все още. Втората тема е напълно неясна за момента (ако ще има такава).
  • Обмислям варианта за сезони (сезон 1, сезон 2 и т.н.) на подкаста, но и това не е решено за момента.
  • Подготвям цялостен план, който да ми позволи да се справя бързо с темите, които ще уловя от последно откритите ми интереси из интернет пространството.
  • Ще направя профил в Instagram, за хората които го ползват. (facebook и tiktok няма да има за съжаление, защото от едното се махнах, а от другото няма да стигам до влизане, че да се махам) 😀

Дали съм готов за началото на този проект ли?

-Дълъг отговор

Бих искал да бъда подготвен, да имам хардуерната възможност, както и софтуерната. Независимо дали и какво имам съм го решил и ще сторя това, което съм започнал. Вероятно ще отнеме време докато свикна, докато направя всичките епизоди за начало и вероятно ще отнеме месец или повече. Предполагам де, кой знае…

-Кратък отговор

Идея си нямам в какво се забърквам, ама никаква.

Бъдете готови да счупипте лайк и subscribe бутона! о,о

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: