Разчитате ли знаците?

ЕЙ! Току що, докато разказвам на Владко за последния ми сън, направо се обърна всичко на 360 градуса. Е така, просто от нищото!

Сън за нещо много важно, което изгради от мен човек, или поне една огромна част… Паркур, баскетбол, рап и разбиране на някои неща… Почивай в мир братле.

Няма да споменавам имена, за да не излиза, че се събира внимание заради него.

Братле, честно, не те очаквах в съня ми тази нощ. Оценявам факта, че присъстваш понякога, защото ми даваш лъч надежда макар и за малко. Че си жив и здрав, че си до нас, че утре сме заедно и всичко най-хубаво, което бихме си пожелали… Така де, нека преминем към същината, защото всъщност хората евентуално това биха прочели.

Изрових спомени, че сме играли ESL (electronic sports league)… 🙂 Какво по-хубаво от приятни безсънни нощи, които не са свързани със секс, алкохол и цици? Е, много хора не знаят, но гейминга или всъщност Counter Strike беше начин на живот по това време. Училището беше на трето място, защото ги подреждахме по следния начин и приоритет – спорт, гейминг и училище накрая. Братле сериозно, разглеждах ти 2-3 профила може би… единия си беше с твоя nickname, другия беше с долни черти и „на бялата врата“, което не мога да го определя защо го имаше, но вероятно е още някакъв знак… Да започваме да четем знаците, защото съня не го помня целия.

Първи знак, споменавайки на Владко за съня точно му пратих песен на Имера, която излезнала преди няколко часа… Пуска се автоматично следващата, която ми хареса и автоматично цъкам LIKE, което обаче ми вкарва ебаси добрия damage. Чисто ясно и перфектно изписано 777 likes, 1 dislike.

Веднага да направим връзката със знаците, но да не прекаляваме. Единия от тях е много ценен, другия беше второстепенен и мога да кажа, че по-скоро е случайност, но не искам да не вярвам в него.

777, асоциация с kod777 което е част от вашата песен братле – вашата група

1 dislike? Каква друга е 1-та новина, която никой не хареса? RIP mate

Знаците са нещо на което трябва да обръщаме внимание, трябва да ги помним и да направим равносметка, дали всичко е случайност или нагласа на нашата психика и фантазия. Аз лично смятам, че като видях първия знак, то втория се нареди сам и беше догонен от въображението ми…

https://www.vbox7.com/play:c5f58dfa

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: