Какво знаете за захарта?

Искам само да Ви предоставя информация, която аз лично откривам за важна и това, че може да Ви помогне, нека просто го оставим настрана. Аз съм открил няколко неща за захарта, които всъщност можеше да не ги открия, а и със сигурност не съм първия, който съм ги видял, открил или разбрал за тях.

Факт 1, който смятам за важен и неотлъчна част за мен и всички, които биха искали да знаят какво би докарало тялото им до зависимост. Захарта е, като наркотик. Тя докарва нас самите до зависимост, а дори може да се стигне и до абстиненция. Представяте ли си? Нещо законно, пуснато на пазара, пуснато навсякъде и с цена достатъчно ниска, че да може всеки един да се сдобие с нея.

Факт 2, който е също толкова важен, колкото и предходния, както и следващите няколко. Захарта освен проблеми, може да има и положителни въздействия върху тялото Ви или полезни такива, които да допринесат на Вас. Например имам познати, които захарта я приемат преди тренировка, за да имат повече енергия за започване на тренировката си. Като по-хубавата част е след това, както казват „Апетитът идва с яденето.“. В превод, това означава, че с успешното начало на тренировката, тренировката става още по-успешна и качествена, а за край не ти се и мисли.

Факт 3, всички проблеми със зъбите са дошли след захарта. Останалите вероятно ги дължим на боеве, пържена царевица, суров ориз, шамаро-лукчета или на пуканките.

Факт 4, който ми се ще да не е така… Дебелаците са се увеличили точно поради факта, че захарта се е появила на бял свят.

Ако има някой, който би могъл да каже нещо повече или да ме поправи, то бих приел всичко, за да мога да избистря и аз мислите си, ако се налага.

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: