Студен душ? ДА!

Да видим сега, колко от вас са пробвали студения душ, като средство за стресиране на тялото. Аз лично го бях пробвал някога, но може би не се бях престрашил да го направя няколко пъти повреме на една баня. Както и да го издържа по около 2 минути на всяко повторение, което направих днес.

По 2 минути, та общо 3 пъти.

Това направих аз. Днес спонтанно го реших и стресирах тялото си без проблем. Не знам какъв би бил ефекта, но предполагам, че ако го повторя няколко пъти, то ще си проличи. Може и да няма голям ефект, освен върху дишането ми, тъй като това е много важна част от изпълнението на този стрес. Дишаш бавно и дълбоко, поемаш си хубаво дъх, а след това изпускаш, колкото може по-бавно. Супер готино е, на второто вдишване усещаш водата около телесната ти температура или по-просто казано привикваш към студената вода.

Бих го препоръчал на всеки, като най-важното е да не се панирате, да не губите самообладание и да го направите във ваш плюс. Вместо да се притеснявате, просто се примирете с това, което се случва около вас. Поемете си дълбоко въздух, мислете само за него и след това изпускайте бавно. Ако имате желание, дори можете да откриете човека, който победи физиката, като издържа и показа нещо, което човечеството не беше познавало досега. Почти всичките му публични изпълнения са непосилни за голям процент от хората. Казали са му, че всичко е въпрос на ген, а той отвърнал, че ако му заповядат 20 човека, той ще научи и тях за известен период от време. Не е до ген, а до правилните тренировки според него.

Това е Wim Hof, той е извънземен.

Опитайте, не е толкова страшно.

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: