Заплата и пасивни доходи, златната среда

С толкова голямо забавяне на последвалия от мен блог пост, ето го и него. Току що изгледах клип, който ме информира какво и как да подобря. Съответно аз разбрах, че някои от нещата, които се изискват за да изкарваш пари, и то не само с основната си работа то аз вече ги правя! Някои от нещата съм опитал да ги правя, а други са ми страничен бизнес/доход или по-хубаво, занимавам се с нещо, което ще ми донесе пари, а не коства дори време!

Пичове, дами, господа и изроди, като мен. Останах изненадан, че дори да не го знам това, което ще разберете вие сега, то аз го правех частично. Какво по-хубаво?

Еми ето, това ще бъде кратък блог, който ще ви докара до размисли, които евентуално ще заработят за успеха ви!

Това са методите на много от милионерите, не, аз не казах милионери по-горе, защото не е clickbait.

  1. Месечно трудово възнаграждение – това разбира се е от вашата работа (надявам се да работите, защото в противен случай може да се окаже, че губите ценно време)
  2. Фондови дивиденти – това са приходите, които генерирате от инвестицията си в стоковата борса
  3. Доход от наем – вие сте наемодател, имате имот, ако не го използвате, то вие го давате под наем и трупате месечни приходи, вместо да пустее (аз съм пример, как не го правя)
  4. Продажба на ненужното – това са вашите стари вещи, дрехи или имуществени придобивки (не бъдете като мен, не бъдете вехтошари)
  5. Печалба от вашия бизнес – ето тук ще вмъкна, че изработвам визитки от дизайн, до краен продукт, които персонално изготвям за всеки според нуждите му
  6. Доходи от продадени права – това може да бъде ваше производство – снимка, видео, картина, инструментал или всичко, което се сетите и може да се ползва от другите, като това не означава, че ще го продадете само веднъж
  7. Приходи от вашите интереси – да не забравяме, че това е едно от най-важните неща, че вашите интереси, може да ви донесат и приходи. Това може да стане, като се върнем на точка 4, вашите интереси не вианги ще са ви необходими, можете да продадете това, което вече не върши работа. Всеки интерес е доходоносен, давайте!

Това е видеото, което изгледах аз. То даже не го изгледах докрай, за да напиша тази публикация. Приятно гледане и не забравяйте, че човека дава ценни съвети, които е хубаво да се вслушате в тях, обмислите и реализирате мечтите си.

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Едно мнение за “Заплата и пасивни доходи, златната среда

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: