Съжалявам, Влади

Бате,

Това вече изкърти всички граници и мивки.

Ще споделя видеото, което изгледах накрая на писанията ми, защото съм малко превъзбуден. Става въпрос за някой, който всички знаем и всички сме чували всевъзможни глупости, или пък не сме чували нищо.

Цялата идея на този пост е друга обаче, не за да оплюя Владко, Влади или Владиката, както искате го наричайте.

Темата я обръщам насам, да погледнем нас.

Ние сме в същата скапана ситуация, заслепени олигофрени, гласуващи за по 20 лева, 50 лева или каквато и да било облага. Само за да спечели пресвета каквото и да е там, което ни изяжда с дрехите, чорапите и използваната тоалетна хартия. Невероятно е как, докато гледах не видеото, а цял филм по случай, който до момента никой не смееше да засяга.

При нас е същата апокалиптична гибел! Виждам го и не е от днес, виждат го и други хора, а има толкова много слепи кучета, че не ми се мисли. Брат, братовчед, родата на приятелите, лелки и хубавици, които са пряко свързани с убийството на една държава. Бавно, не много мъчително, защото се свиква, но и постоянството е на ниво. Няма кой да повдигне въпроса, а ако някой го повдигне, няма кой да го подкрепи. Всеки се дърпа, защото има бедност и страх от глад. Това е много лесно постижимо, браво Боре. Утайка такава. Както главния герой от филма, който ще видите под цялото писане, така и нашия буда-главчо си имат свой палат. Нашия си е идиот, няма никакъв спор по въпроса, иначе щеше да има нещо повече от смрад в Бартелона. Няма да му отдавам повече внимание и на него, нищо хубаво не мога да му пожелая също.

Мил съм, да. Това ми е част от хубавите черти.

Филма, който можете да гледате: https://www.youtube.com/watch?v=ipAnwilMncI&feature=share&fbclid=IwAR1Hi1ruSw_hEoDNGQrRz10tkO8X_ZrxV8pcFh5o3F84-rRqo9pbO7zSvVA

Ако видите прилика с това, което се случва тук, да знаете, че е случайно. Аз се подразних от нещо друго, но не знам какво е то.

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: