Ще стигна целта си! Но и ще се развивам.

Здравейте,

Целта, както сте прочели от последните ми псотове (ако не съм забравил да я допиша) е да направя тази година 100 публикации.

Ще има смислени, интригуващи, озадачаващи ви в някой момент и понякога интересни такива. А дори ще ви напиша някога и нещо кулинарно, като разбира се моите интереси към готвенето са предимно към азиатската култура и разбиране за това, що е готвене и кулинария.

Благодаря на всичките 5-ма души, които ме следват, не очаквам някога да станат повече.

Сега и темата за днес, която ще бъде отново инвестиция. Защото имам въпрос относно това, дали ще е по-добре, ако печеля, то аз да разкривам успеха си и какво правя. Ако е добра идея да показвам на хората как да печелят пари, дали ще е удачно да направя subscription в Patreon от $1 за такъв вид информация? Относно останалите ценови диапазони в Patreon, то аз бих подбрал и някои други методи и теми за изкарване на друг допълнителен доход или основен. Кой знае, може пък да е само идея, която ще фръкне точно като времето, което също не се спира и лети неуморно.

Някой според вас би ли платил, за да знае какви са успешните инвестиции? Съответно от кои съм загубил и да направи сам равносметката си. Дали ще е полезно на тези люде, които желаят да инвестират, или има достатъчно такава информация?

Понеделник започвам нов таск, надявам се всичко да мине по мед и масло (нали така се казваше?). Ще започна много неща тази година, като цяло.

Бих ви препоръчал да опитвате нови неща всеки ден, ако имате такава възможност, нека са дори неща, които не са ви познати изобщо. Може да попаднете в нова среда, която да удовлетвори вашите нужди, желания и бъдещи планове, а дори да не сте подозирали, че се крие зад тази крехка преграда.

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: