Как да направим $100 000 ?

Току що го изгледах, наистина нямам търпение да Ви предоставя това, което и аз научих за парите! Всъщност независимо от това какво работите, как го правите и защо го правите, то Вашия труд се оценява на някаква стойност.

Истината всъщност е, че ако не се оценява добре, то можете да го промените. В този клип, пичагата от Minority Mindset, който показах и в предишната ми публикация, или пък не съм и съм забравил да Ви кажа от къде се мотивирах да спестявам по 10% и да инвестирам други 15%. Това е той, той ме вдъхнови, велик е.

Видеото за което казах вече нещо: https://www.youtube.com/watch?v=i4UdXbIwh4I&ab_channel=MinorityMindset

Това е клипа, който може да промени мисленето Ви. Той пича си е доста добър де, не го променя единствено съдържанието на видеото. Обяснява Ви какво е нужно, как да го направите и от какво зависи всичко.

Всъщност мога да Ви подскажа, че то няма да стане само. Няма парите Ви от днес за утре да станат милиони или поне тези $100 000, които Ви наведоха на мисълта да цъкнете тук за да четете скучни неща. Още малко подсказки са това, че:

  • Можете да си давате малко зор на работа и да Ви повишат
  • Можете да запишете курсове или да се обучавате по всевъзможни начини за Вашата длъжност, която заемате в момента
  • Можете да инвестирате средствата си, но не в Казиното, нито пък в лотариен билет. Инвестицията не означава риск, а означава решение, което да доведе до печалба. Макар и минимална печалба, аз не съм на загуба от инвестираните си средства преди дни, спечелил съм първите си $0.17, но не смятам да спирам. Просто знам, че това не са парите за инвестиция, това са парите за спестяване. Нямах намерение да ги инвестирам и ще изчакам по-голямата сума следващия месец. Като тези 15%, които ще инвестирам, ще ми дадат възможност да инвестирам в eToro. (отнесох се, извинете ме)
  • Имате ли си хоби? Нещо, което обичате или поне харесвате? Еми покажете го на хората, някой ще плати за Вашия труд. Ето още един начин да изкарвате допълнителен приход, за да можете да се доближите до Вашите $100 000.
  • Последната стъпка е изграждането на собствен бизнес, това не бих Ви го обяснил аз, защото нямам такъв. Макар да исках да предлагам визитки на хората, не успях да стигна далеч. Правих визитки, правя визитки, но не бих казал, че мога да се издържам от това.(пак се отнесох)

Този симпатяга от Minority Mindset споделя линк, който в себе си крие 113 допълнителни начина да направим пари: https://theminoritymindset.com/113-ways-to-make-extra-money/

Разбира се, не мога да Ви гарантирам за всичко това, че е истина. Но имайте предвид, че аз самия ще инвестирам още от другия месец. Както ще инвестирам и в професионалното си развитие, тъй като започвам курсове. Относно курсовете, можете да ме попитате, а при интерес, дори ще разкажа тук.

Playlist-a ми в момента, докато пиша (love it) : https://open.spotify.com/user/foxxegh/playlist/6s6TV5hU1ecrQa4Q68b5tb?si=oVCXt3_lRoC4rEvHyo-urg

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: