Thriftsheep? Second hand? Пак ще стана в 4:00 АМ

Какъв прекрасен дъждовен ден, обул съм непромокаемите обувки, облякъл съм и непромокаемото яке, а отивайки на работа слушам аз нещо. Докато слушате любимите си подкаст предавания, знаете че винаги можете да се натъкнете на още по-интересни неща и разбира се, затова ги и слушате. Еми при мен стана точно така, заговориха за магазини втора употреба. Скоро ли писах по темата? Еми да, пак ме поведе по този път, но този път не разходката ми, а сутрешния подкаст, който слушах – Дизайнът на нещата.

Можете да разгледате thriftsheep, като го проверите в Гугъл. А аз пък ще ви разкажа друго нещо. Аз, както и много мои приятели си обикаляме из находките на втора употреба. Натъквал съм се на неща, които никога не съм очаквал, че ще притежавам и вианги бих могъл да се изумя от покупките си. Няма голямо значение това, но продължавам с хвалбите си. Дебели пуловери, готини тениски, част от тях поставям на стената си вкъщи, защото са уникални и не бих желал носейки да ги съсипя. Мога да ви препоръчам, ако не сте влизали никога, влезнете, погледнете какво има, цените са много по-ниски от такива за нови. Винаги оглеждайте до най-малкия детайл, защото може би ви се е случвало да си купите нещо ново с дефект на него, но употребяваните са още по-рисковани. Аз лично купувам уникални находки, които или никога не съм имал, или са толкова яки, че никой не е имал. Хаха, разбира се, всичко е кръга на шегата, но ако пазарувате от такива места, то вие може би винаги ще имате уникални находки. Все тая, всеки, който е бил и пазарува в такива магазини ще ви каже същото.

Не прекалявайте, не бъдете като Божидар, той си купуваше всяка седмица по 2 ризи, защото бяха по 0,50лв. за брой. А сега вече пазарува на двойна цена и нищо не го спира да напълни още един гардероб с ризи.

Наистина, не купувайте излишни дрехи, ако имате познати, които биха ги носили – подарете им ги, парите и да ви се върнат, щастието на друг е по-важно и по-удовлетворяващо.

Декември е, вчера беше Никулден, а аз не обичам риба. Вие ядохте ли? Каква риба ядохте? Аз ядох, аз ядох, еми не ядох риба, защото дори не бих си помислил за риба без да ми се забие костица някъде. Дано сте си прекарали добре, аз ще си прекарам и утре сутрин в 4:00 с вас.

Нямате търпение нали? Ще стана пак в 4, няма проблем.

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

2 мнения за “Thriftsheep? Second hand? Пак ще стана в 4:00 АМ

  1. Магазин Маниа – той се намира в Халите,
   Магазин Втора употреба – Централна гара. В посока Лъвов мост, отляво на пътя има 3 магазина, в третия магазин пазарувам аз. Като останалите два, които са точно двете врати преди него също не са за изпускане. Но разбира се, където прецениш, влизаш, ако има нещо за теб си взимаш. Аз лично така правя, не е задължително да купя нещо.

   Дано съм ти бил полезен г-н Гарсия.

   Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: