Вечерна тренировка, вечерни мисли и вечерен български рап

Да започнем първо с по-интересното.

Аз съм Божидар, аз съм зависим. Не знам към какво, но явно съм зависим. Станал съм 91кг., съвсем успешно гоня рапетата по 100кг. и повече. Няма проблем, от време на време тренирам, ям си като за един-двама и понякога двама и половина. И това не е проблем, ходя на разходки с приятелката ми редовно. Ами да, днешния ден не започна много активно, но все пак и не беше късно за активности. В 10:30 се отправих от Централна Гара към Европейски съюз. Обичам да го ходя пеш това разстояние, защото мога да обиколя няколко магазина за дрехи втора употреба. Уникални находки има, мааа кво да обяснявам, който е ходил знае. Преди няколко седмици си взех 4-ти сезон на един от сериалите, които гледам по-редовно от изгреви или залези, а именно на Бягство от затвора. Няма значение това, но в крайна сметка днес се блъснах с 3 пуловера, панталон за планина и супер як анцуг с който да скачам някога пак.

Разбира се не го наричам тренировка, нито пък нещо друго освен активност, това да се разходиш от точка А до точка Б. Минах през общо два магазина, не си взех нищо джънк по път, което не е изключено от програмата, но днес беше. Дори не слушах музика, слушах podcast на Еленко и Владо, който се казва Говори ѝнтернет. Бих ви препоръчал на всички, които някога ще прочетете този пост, чуйте ги, пичове са и има какво да научите. Поне нещо ще ви допадне от изобилието на теми в архива им. Бих ви препоръчал още няколко podcast-a, ако не съм го правил досега (нека се застраховам и ви ги напиша):

 • Lew Later
 • Дизайнът на нещата
 • 2 & 200
 • The MKBHD Podcast

Направих си разтворими витамини, които знам, че не са най-доброто нещо, което може да приема човек, но все пак, направих си. Изпих я, разгрях, а преди това си пуснах и музика – поздрави за всички. Пуснах си Thousand Foot Krutch – група от времето в което се пръсках от тренировки, не сам разбира се, който се познае в тези думи, пичове, нямаше да сме същите без тия тренировки!

Тренировката беше следната:

 • Разгряване на врат, китки, лакти, рамена, колена и глезени
 • Jumping Jacks
 • Лицеви опори – нормална ширина на ръцете
 • Китайско столче, без стена – заставате в полу-клек с крака на 90 градуса и държите в тази позиция
 • Колелото на живота (обяснявам, това е колело с две дръжки на него, което се плъзга по земята, а вие сте на коленна опора или на пръстите на краката си в другия край)
 • High knees – бягане с високо повдигнати колена (на място)
 • Лицеви опори – с ръце поставени по-широко от нормалните
 • Клякания със собствено тегло

Всичките тези упражнения се правят поне по 3 серии, като повечето от тях съм правил, колкото мога – на МАХ. Разбира се максимума ми сега, както и максимума ми от преди 6-7 години се различават с около 300-400%. Няма проблем, формата се връща, само постоянство трябва. Съдейки обаче по постоянството ми с този блог, който пиша, правете сами изводите си. Търся мотивацията, търся всичко. Ще намеря пътя и ще победя.

Да преминем към следващото нещо от блога, това днес ще бъде българската рап музика, която слушам:

 • Жлъч

Shotout за брат ми Scar от Area51, чиято тениска с надпис Затвор още ми пасва, като втора кожа.

Няма значение, живота продължава, ако утре в 4АМ пиша отново тук, значи съм успял поне с една крачка да мръдна в правилна посока.

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: