Митров Ден

Честит празник на всеки мой приятел и познат – Димитър. За други не знам да имат празник, но не означава, че нямат. На всички, празника си е празник, да Ви е честит!

Празник е и на родното ми място, град Радомир. Тази година поради усложнената обстановка по цял свят, така и в Радомир, то няма да се размине и празник няма да има. Не е толкова лошо, нека хората се предпазват малко и да бъдат внимателни.

Днес правих за пръв път, надявам се не за последен, Live предаване в YouTube играейки World Of Warcraft: Classic. Бих правил още много, но май от следващата седмица ще ни връщат в офиса и няма да мога да го правя толкова редовно. Все пак, когато мога бих отделял малко време, за да мога да набирам по някой друг почитател.

Линк за гейминг канала ми, ще оставя ето тук, ако има интерес някой да го погледне:

(1) FOXXGAMING – YouTube

Ще разкажа и за обедната ми почивка, която всъщност минава доста добре, спазвайки всички ограничения и норми, за моментните обстановки. Тренирам набързо, като не бих го нарекъл точно тренировка, но за мен си е. Такъв пенсионер съм станал, че и това е тренировка. Правя набирания и кофички, които не са много, но правя поне по 3 серии, като това ми гарантира правилната тренировка, макар и кратка. Започвам с по-трудното разбира се, за да мога да направя и някои по-лесни упражнения, ако остане време. В повечето случаи правя по 2 вида набирания, а след това си почивам с кофички. Почивка ли? Хаха, ми гърча си се много добре. Майтапа настрана, всичките ми набирания гледам да са с изпънати изправени крака, а ако го правя на по-нисък лост, слагам краката напред, за да има напрежение и на корема. Кофичките са си кофички, там няма какво по-особено да направя, тъй като и не мога. След това по най-бързия начин отивам в някой студентски стол (защото в момента ми го позволява местонахождението). Наяждам се, като изрод за 1.50лв., а след това си взимам за още толкова и ядене за вкъщи. Щастлив съм като цяло, дано не го затварят. Днес някой ги попита, но казаха, че за момента ще работят и нямат информация.

Хубава седмица, приятели!

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: