Пост пореден

Днес деня ми протече от много рано, до късно в момента. Не бих казал много късно, но все пак доста работа свърших. В работата постоянно съм замесен в търсене на новото как да се случи, което ми е доста интересно и в половината време си блъскам главата в стената, защото дори не знам дали ще стане. Повечето биха се засмяли, как ще се занимаваш с новости на работа, където се очаква да я вършиш. Еми в този случай с правенето на нещо ново за мен, точно така става. В този момент отделям време просто да Ви запозная с ежедневието си, а за напред, кой знае.

Рано рано влезнах в WorldOfWarcraft и така, докато не дойде времето за работа. Точно в 8:00 започнах да се ровя за това, което трябва да се случи и се изисква от мен. След известно време ровене и опити да го направя, взе та стана. Информирах прекия си ръководител за това, което се случва и изисква от мен. Дойде обяд и направих бърза тренировка и бърз обяд, не повече от 60 минути продължителност общо и за двете. Не след дълго започнах работа отново, като беше необходимо да се поправят стилистични неща по това, което бях заформил преди това.

Пуснах си музика, пуснах плейлиста, който обичам да слушам повреме на работа. Ето го и него:

Spotify – Scream/Metal

Имам такъв плейлист и с K-pop, който слушам в моменти, които не ми се слуша вече викане.

Ето линк Ви линк и за него, въпреки, че едва ли някой ще го чуе:

Spotify – BestOfKpop

След тренировката и обяда, работата и музиката, вече беше станало време за втория ми обяд. Гладен съм, предполагам, че е заради невъзстановилите ми се крака от вчерашната тренировка и тази от предишния ден. Убийствено разбира се, но им трябва ядене за да се възстановят.

Аз съм доста пестящ човек, затова ям от студентските столове при първа възможност, днес за 3.15лв. ядох следното: 2 основни ястия(шницел, ориз, зелева салата), 1 супа топчета, 2 филий хляб и 1 десерт(мляко с ориз)

От всичко това щеше да ми се полага х2, защото плащам цяло меню, въпреки, че взимам само основното ястие за допълнителен обяд. (1.50лв. струва менюто, а допълнително заплащам кутия за вкъщи 0.15лв. – сами можете да си направите сметката)

Толкова ще напиша за деня си, интересните неща ще почакат следващите дни.

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

2 мнения за “Пост пореден

 1. Здравей, Божидар
  Имам въпрос относно стола, в който се храниш. Може ли да споделиш в кой студентски стол се храниш? Също, по колко време прекарваш в world of Warcraft на ден?

  Liked by 1 person

  1. Разбира се. Стола, в който се храня се намира непосредствено зад Конте – Студентски град. Има спирка на градския транспорт, където се движат 94, 280, 294, но в посока излизане от Студентски град.

   Стол №4, в голямата сграда, след като влезеш вървиш само направо, по стълбичките нагоре и ще видиш всичко. Там почти нищо не работи, няма да се объркаш.

   Относно геймърския ми живот, както и World Of Warcraft. Мога да кажа, че не прекарвам много в момента. В последните дни едва ли повече от 4-5 часа дневно. Вчера и днес съм имал не повече от 1-2 часа. А събота и неделя, надявам се събирам около 20 часа. Надявам се, че това не ме прави Nolifer. Lol, who cares.

   Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: