Добро утро, работно утро

Да продължим с биографичната справка, която ще приключи доста бързо в следващите редове, няма да бъде обособена в толкова подробности, колкото миналата публикация.

Можете да ме откриете в различните геймърски платформи, като Riot – FOXXMULDER или BattleNet – GHACkAmofos#2841

През останалото време не можете да ме откриете, защото не използвам много социалните мрежи, а ако ги ползвам, не ги използвам за контактите си. Използвам Viber, Telegram, Teams и Skype. В повечето от изброените се водят разговори относно работата ми или с бивши колеги, които все още са ми добри приятели.

Работя, като Junior Graphic Designer в една голяма корпорация. След време може да стигнем да разкрием и коя е тя. Нямам против да го направя и сега, но нека има нотка изненада, ако някой изобщо чете това, което пиша.

В момента съм записал курс по програмиране за начинаещи, който е безплатен в SoftUni, според мен най-доброто място за бъдещите програмисти. Той ще приключи съвсем скоро, защото в идния уикенд то аз ще съм на решаване на изпитни задачи, което е последна лекция за курса. А седмицата след това вече имам изпит, който трябва да изкарам. Курса е за начинаещи програмисти на C#.

Времето днес е съвсем съвсем положително, няма признак за отрицателни температури и затова успях да изляза по къси панталонки до спирката, изпращайки приятелката ми през тъмните улички, където живеем. Благодарение на това, прибирайки се, то успях да усетя топлината вкъщи в най-добрия вариант.

Толкова за днес приятели, до скоро!

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: